Rendszeres olvasók

2013. május 8., szerda

Megkaptuk az autónkat!

Egy kis pihenés mindenkinek jár, nekem is, így tegnap találkozót szerveztem a két testvéremmel. Laura ugyan nagyon gyorsan Leslie öccse felé fordította minden figyelmét, de nem bántam, mert így beszélgethettem a másik testvéremmel, Nórával. Kicsit el van kenődve, mert a sógorom  egész héten túlórázott a műhelyben. Ő autószerelő.

 A kicsi Betti nagyot nőtt, de hát a gyerekek már csak ilyen gyorsan nőnek.
Hirtelen berobogtak a szomszédék, azt kiabálva: MEGLEPETÉS!!! Mi csak néztünk rájuk, aztán meghallottuk a dudálást.
És Begördült egy kék autó...

Amit Allan vezetett!! Nagyon meglepődtem, nem hittem, hogy máris megkapjuk a kocsit. A szívem mélyén egy háznak jobban örültem volna, de ez sem rossz! Azonnal beültünk, hogy kipróbáljuk.
Ryan azonnal haza akart menni, de beérte végül egy fagyizással. Szegény, még mindig nem szokott itt meg. Remélem ha elköltözünk, lesznek játszópajtásai.
Végül elindultunk, de sikerült elcsípni egy érdekes pillanatot.
Laura és Daniel... Nos, remélem, összejönnek!
Ami minket illet, Allan megsúgta: ne nagyon pakoljam ki a dobozainkat, mert a jövő héten költözünk. Juhé!! Alig várom! Elmentünk, és megnéztük a házunkat. Íme:


Nos, ezek után már nem akartam tovább titkolózni, meg Allan úgyis ismer, és a jövő hétig rájött volna, szóval, elárultam neki, hogy épp jókor költözünk, mert bővül a család :)
Nagyon örült a hírnek :D

1 megjegyzés: